35-50%-os árengedménnyel kapható bútorainkat megtekintheti, ha ide kattint: Akciós bútorok.

Ha képre kattint, a kép megnagyobbodik és megtekintheti a képgalériát. Innen újabb képeket választhat nagyításra. Ha a nagyított képre kattint, a kép monitor-méretűvé válik. A honlapunkat 1024 x 768-as monitorbeállításra terveztük.

Ha a Vitalitas logóra kattint, a kezdőoldalra, ha a szövegben aláhúzással kiemelt szóra, új oldalra jut.

A Vitalitas Belsőépítészet és a Vitalitas Gastroenterologia honlapja
 

" Befektetés a jövőbe"

 

A Széchenyi 2020 pályázat támogatásával a legkorszerűbb Fujifilm processzorral és fényforrással, Ikegami HD monitorral gyarapodott az endoszkópos laboratórium. (További részletekért kattintson ide: Széchenyi 2020 pályázat !)

Tisztelettel kérjük a pácienseinket, hogy előzetesen az alábbi telefonszámokon szíveskedjenek a rendelési időt egyeztetni:

Dr. Halmai Edit (hasi ultrahang) 06-30-9970644

Dr. Patai Árpád ( gasztroenterológia, gyomor- és vastagbéltükrözés) 06-20-3876808. A telefonhívásra munkanap 14 és 17 óra között van lehetőség.

Dr. Varga Marianna bőrgyógyász 06-30-5826892

Vas megye egyik legjelentősebb járóbetegellátást végző magánorvosi rendelője a Vitalitas Egészségközpont, ahol több évtizedes kórházi szakmai gyakorlattal rendelkező orvosok folytatnak magánrendelést, hogy optimális megoldást találjanak a hozzájuk fordulók problémáinak optimális megoldására. Van olyan szakorvos, aki a bőrgyógyászat és a kozmetológia területén jártas, van, aki az ultrahang diagnosztika vagy éppen a belgyógyászat, gyomor- és vastagbéltükrözés területén szerzett tapasztalatokat.

(A Vitalitas Egészségközpont elérhetősége: Szombathely, 11-es Huszár út 19.).

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán