Kérdezhetek? Igen!
Vitalitas Egészségközpont
FICE, BLI fényforrás,...

Ha a Vitalitas logóra kattint, visszatérhet az első oldalra.

Honlapunk 1024 x 768-as monitorbeál- lításnál élvezhető a legjobban.

Egészségközpont - Vitalitas Egészségközpont
 
 
Vitalitas rendelője Belsőépítészet: Scheiber Katalin

A Vitalitas Egészségközpont

2003 és 2004 között épült. A rendelőhöz vezető út "akadálymentes", tehát kerekes székkel is megközelíthető. Az építészeti, belsőépítészeti tervezés Scheiber Katalin (Vitalitas Bútorgaléria) munkája. Az egészségközpont belsőépítészeti kialakítása során a tervező koncepciózusan szakított a "minden fehér" elvvel, hogy a betegek minél otthonosabban érezzék magukat, minél kevesebb szorongással éljék át az orvossal való találkozás kényszerét. A halványzöld falak között jól mutat a dióbútor. A letisztult formák nemcsak a bútorzatban, hanem a világítótestek alakjában is visszaköszönnek.

A 2005. január 1-én megnyílt Vitalitas Egészségközpontban legalább egy évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkezők folytatnak magángyakorlatot.

 
Dr. Halmai Edit
Dr. Halmai Edit
Radiológus szakorvosként röntgen diagnosztikával, hasi, kismedencei, lágyrész és color doppler UH vizsgálatokkal, MR, CT diagnosztikával foglalkozom.
Magánrendelés keretében ultrahang vizsgálatokat végzek, melynek rendelési ideje kedd du. 14-15 óra közt.Előjegyzés a 06 - 30 - 9970644 telefonon kérhető.

 
Dr. Patai Árpád


Dr. Patai Árpád
belgyógyász, gastroenterologus (gasztroenterológus) szakorvos. Patai Árpád 2010 óta vezeti az endoszkópos laboratóriumot. Rendelés előjegyzés alapján. Telefon: 20-387-6808, hétköznap 14 és 17 óra között.

 
Dr. Varga Mariann

Dr. Varga Mariann
főorvos, bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos. Rendelés keddenként 16 és 18 óra között. Érdeklődés a helyszínen vagy a 06-30-582-6892 telefonszámon.

Forrás: www.gastroenterologia.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán